Bli medlem!

Såhär funkar det!

01

Intro - samtal med en av oss Coacher

Du är unik. Du förtjänar mer än ett standardprogram. Därför börjar vi alltid med en kostnadsfri samtal. Du berättar för oss vad du vill åstadkomma. Vi visar vägen för att komma dit.

02

Coachmöte i boxen

Träffa en coach och gör en plan. Potentiella medlemmar erbjuds möjligheten att delta i ett prova-på-pass för att få en inblick i CrossFit-träningen och lära känna anläggningen samt tränarna. Om du är HELT ny till CrossFit så vill vi gärna att nya medlemmar genomgår en introkurs där du lär sig grunderna i CrossFit, inklusive teknik för de olika övningarna, allt för att säkerställa säker och effektiv träning.

03

Val av medlemskap

Efter genomförd introkurs är det dags att välja mellan våra olika medlemskap, baserat på ditt träningsbehov och din tillgänglighet. Det kan vara allt från klippkort till obegränsad träning per månad.

04

Din träningsresa på Solid startar

Dags för din första träningsdag som medlem. Följ din plan, se resultat och nå dina mål. Efter att medlemskapet är valt får du som medlem tillgång till träningspassen via bokningssystemet och kan börja delta i gruppträningar eller Open Gym-pass. Coacherna erbjuder personlig feedback kvartalsvis och stöd längs resan. Lycka till!

Jag närmar mig ett års jubileum på CrossFit Solid, och jag kan knappt fatta hur mycket jag har utvecklats under den här tiden. Mycket av det kan tillskrivas de fantastiska coacherna på plats. Deras expertis och engagemang har verkligen hjälpt mig att uppnå mina träningsmål på rekordtid. Det är den varma gemenskapen och den inkluderande atmosfären som verkligen gör Solid till något speciellt!
Gurgin Bakircioglu

SOLID Onboarding

En introduktionskurs i CrossFit för nybörjare. Lär dig CrossFit från grunden på 3 tillfällen. Lättare teori varvas med mycket träning. Varje tillfälle kommer att inledas med en kort uppvärmning för att sedan fokusera på teknikträning.

Tillfälle 1:

Teknik: Deadlift, Power/Squat clean. Teknik: Gymnastik: Hollow, Kipsving, Linjer, Push up varianter, Ringrodd 

Tillfälle 2:

Knäböj, Airsquat, Frontsquat, Backsquat. Teknik: Gymnastik: Pull ups, TTB, Burpees.

Tillfälle 3:

Snatch, Press/Push Press/Push Jerk Teknik: Kettlebell Swings, Double Unders. Teori: Solid’s Programmering. 

Viktig information om kursen: 

För dig som aldrig provat på crossfit tidigare är det ett krav från oss att man går en introduktionskurs. Allt för att lära dig tekniken och undvika skador. Kursen är även ett utmärkt val för den som behöver en repetition i Knäböj – Marklyft – Press – Clean och Snatch men även i återkommande gymnastiska övningar som Toes To Bar eller Kippade Pull-ups.

Pris: 1690 kr

Redo att sätta igång?

Skriv en rad!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Jag har frågor gällande
Rulla till toppen