Grupper och företag

Företagsträning

Träna tillsammans och skapa friska, starka och hållbara medarbetare! Forskning visar att fysisk aktivitet ökar produktiviteten hos medarbetarna och minskar sjukdomsrelaterade kostnader drastiskt. Att träna tillsammans ökar sammanhållningen i teamet.

Vi tränar ca 60 min och passet består av genomgång, uppvärmning/rörlighet, en styrkedel samt en s.k. WOD med pulshöjande inslag. Vi anpassar träningen så att alla ska kunna delta, oavsett fysiska förutsättningar och tidigare träningserfarenhet. Alla övningar går att “skala” både upp och ner och belastningen ska anpassas så att alla får en härlig upplevelse och känner att de utvecklas.

Passen syftar till att förbättra vår kondition, kroppskontroll, styrka, rörlighet och balans. Vi tränar funktionellt genom att använda redskap som kettlebells, skivstänger, hantlar och vår egen kroppsvikt. Även gymnastiska moment förekommer.

Fokus är att träningen ska vara rolig, effektiv och bidra till en gemenskap/teamkänsla i gruppen. Vi erbjuder enstaka pass, liksom regelbundna klasser (t.ex. en fast träningstid varje vecka).

Fysträning för ditt idrottslag

Vi erbjuder försäsongsträning för att bygga upp spelarnas fysiska förmåga, minska skaderisken och stärka lagandan. Vi erbjuder skräddarsydda upplägg utifrån respektive teams specifika önskemål och förutsättningar.

Coachad träning i grupp

Möhippa, födelsedag eller kanske veckovis träning för golfgänget? Vi erbjuder coachledd gruppträning i sluten grupp efter era önskemål.

Kontakta oss för mer information/bokning!

info@crossfitsolid.se