PT, Kostrådgivning och övriga tilläggstjänster

Personlig träning

Att ta hjälp av en tränare är ett effektivt sätt att uppnå dina individuella träningsmål.

Oavsett om du vill rehabilitera, lära dig teknik från grunden, lära dig att behärska nya rörelser eller få träningen att bli av med hög kvalitet så kan våra kompetenta lic. personliga tränare hjälpa dig. Att ta hjälp av en tränare är ett effektivt sätt att uppnå dina individuella träningsmål.

Kostrådgivning

Vill du ha hjälp att äta för att prestera bättre i din träning? Vill du gå upp eller ner i vikt? Vill du optimera din energi?

För att en kostrådgivning ska bli så framgångsrik som möjligt behöver vi ringa in förutsättningarna. Uppstartsträffen tar 45-60 min där vi går igenom hälsostatus, tidigare erfarenheter, eventuella allergier, preferenser, mål med kostrådgivning etc.

Utifrån ovan finns det möjlighet att köpa ett specificerat kostupplägg. Efter det finns det även möjlighet till regelbunden uppföljning tills målet är uppnått (detta är givetvis valfritt och denna resa anpassas individuellt.

Individuell programmering

Vi erbjuder träningsprogram som är utformad utifrån dina individuella förutsättningar och mål för ett optimalt resultat.

Individuell programmering passar såväl nybörjaren som den som är mer avancerad i sin träningssatsning.

I träningsprogrammet ingår en behovsanalys där vi analyserar dina styrkor och utvecklingsområden. Programmeringen skapas sedan efter dina fysiska behov och dina personliga ambitioner. Målsättningen ör att ge dig bästa möjliga träning både ur ett fysiologiskt perspektiv och ur ett perspektiv som passar din livsstil. Under tiden du tränar kan du alltid kontakta oss för eventuella frågor, och när perioden är klar gör vi en utvärdering och nya tester för att se hur du ska gå vidare.

Kontakta oss för mer information/bokning!

info@crossfitsolid.se