Våra kurser

Solid Senior


I vår seniorträning har vi noggrant valt ut funktionella övningar och rörelser som tränar och förbättrar balans, stabilitet, styrka, uthållighet och rörlighet. Gemenskap och träningsglädje står i fokus och vår coach anpassar träningen efter dina individuella förutsättningar. Inga förkunskaper krävs

Ansök här →

SOLID Introduktionskurs för nybörjare

 

 

Detta är kursen för dig som är nyfiken på CrossFit och intresserad av att komma igång medregelbunden, rolig och effektiv träning tillsammans med oss. Kursen sträcker sig över sex veckor och vi ses en gång i veckan (á 60 min) på CrossFit Solid.

Lättare teori varvas med mycket träning. Under träningspassen går vi igenom CrossFit från grunden och allt som hör därtill. Du kommer att få lära dig tekniken i de vanligaste rörelserna och allt detta sker i en trygg och säker miljö tillsammans med våra coacher. Inga förkunskaper eller träningsvana behövs – alla kan delta

Varje tillfälle är på 60 min och kommer att inledas med teori, för att sedan fokusera på teknik och avsluta med en pulshöjade WOD (= workout of the day)

Ansök här →

Solid Youth and Teens

Träningen bygger på rörelseglädje och inkluderar såväl styrka, snabbhet, rörlighet, koordination och balans. Vårt mål är att skapa en träningsmiljö där alla känner sig inkluderade där vi hjälper varandra att lyckas. Ingen tidigare erfarenhet av träning eller CrossFit behövs – alla kan delta. Coachen hjälper alla att utmanas på sin individuella nivå.

Solid Youth (8-11 år)

Solid Youth är vår mellangrupp för barn i åldrarna 8-11 år. Här kombinerar vi lek och samarbete med styrketräning, gymnastik och kondition. Vi introducerar och övar på mer avancerade rörelser från både tyngdlyftning och gymnastik. 

Ansök här →

Solid Teens (12+ år)

Solid Teens är gruppen för våra äldre barn. Våra terminer är uppdelade i cykler där vi börjar med grundläggande rörelsekontroll och skapar en stabil grund med styrka och kondition för resten av terminen. Ju längre in i terminen vi kommer desto mer tränar vi sportspecifikt mot Crossfit där vi startar med en Styrke-/teknikdel och avslutar med en s.k. ”WOD” (workout of the day).

Ansök här →

Skill – Small Groups

I våra medlemskap ingår tillgång till våra populära Skill – Small Group. Här tränar vi tillsammans med en liten grupp och en välrenomerad coach för att uppnå ett specifikt mål. Det kan vara att lära sig gå på händer, lyfta tyngre eller sätta sin första Muscle Up. Flera kursstarter varje termin. Kontakta oss för kommande Small Groups.